Leica introduserer V-Lux 3

Leica Camera har annonsert Leica V-Lux 3, et allsidig all-round kompakt kamera med 24x optisk zoomobjektiv, designet for fotografer som fotograferer landskap, portretter, arkitektur eller dyreliv, så vel som sport og annet som krever rask respons.
Perfekt for  fotografering der fleksibilitet er viktig, er V-Lux 3 har et Leica DC Vario-ELMARIT 4.5 – 108mm f/2.8 – 5.2 ASPH. super-telezoom som gir et enormt utvalg av brennvidder tilsvarende 25-600mm i 35mm format, noe som gjør den ideell for nesten alle fotografiske situasjoner. En nyutviklet 12,1 megapikslers CMOS-sensor sørger for eksepsjonell bildekvalitet,  spesielt i dårlig lys og ved høye hastigheter. Den høye kontrasten, lavt støynivå, og rike og naturlige farger som denne sensoren leverer setter nye standarder for et kamera i denne klassennår det gjelder både stillbilder og film.

Videre V-Lux 3 høyhastighets seriefotografering funksjon (12 bilder per sekund i full oppløsning, eller 60 bilder per sekund med en oppløsning på 3.5MP, noe som gjør det til et av de raskeste  kameraer i sin kategori.

I tillegg til stillbilde funksjonalitet, tilbyr Leica V-Lux 3 et omfattende utvalg av video alternativer og eksepsjonell kvalitet som kan sammenlignes med premium-range videokameraer, og filmer full HD video i AVCHD-format med 1920 × 1080 piksler og 60 inntil bilder per sekund, med andre ord 1080p60. Dette video formatet ikke bare garanterer en perfekt gjengivelse av raske bevegelser med enestående detaljer, men er også ideell for konvertering til alternative oppløsninger. I tillegg kan V-Lux 3 gjøre opptakene direkte i MP4-format, som kan brukes direkte på mobile enheter og på web, enkelt og uten konvertering. Hele 24x zoom serien er tilgjengelig under videoopptak, og en integrert stereo mikrofon med et elektronisk vindstøy filter garanterer et krystallklart lydspor.

Peter Kruschewski, produktsjef for digitale kompaktkameraer, Leica Camera AG, sier: «Leica V-Lux 3 kombinerer eksepsjonell ytelse med den hendige størrelsen på et kompaktkamera, og dermed forenes produktets funksjoner av to kamera systemer, og tilbyr brukeren en rekke fordeler. Det enorme utvalget av brennvidder dekker nesten alle fotografiske situasjoner.  Den V-Lux 3 er derfor et attraktivt alternativ til entry-level DSLR kameraer, spesielt der størrelse og brukervennlighet er viktig. »

Leica V-Lux 3  har en 3 «LCD skjerm med 460 000 pikslers oppløsning, og leverer en svært lyssterk og klar visning, og muliggjør presis og pålitelig gjennomgang av bilder. For maksimal fleksibilitet, kan skjermen vries og snues i nesten alle retninger, og dette åpner opp helt nye horisonter for bildekomposisjon – fra selv de mest uvanlige eller utfordrende vinkler.  Selv om det er nødvendig å ta stillbilder eller video fra over hodet eller nær bakken, har brukeren full kontroll.
Leica V-Lux 3 kjennetegnes ved sin ergonomiske, kompakte design og svært enkel håndtering, V-Lux 3 har integrert grep og lav vekt slik at fotografen kan produsere enestående bilder i alle situasjoner, inkludert enhånds skyting. Kamera kontrollene er oversiktlige, og sikrer rask og enkel betjening. For eksempel startes og stoppes videoopptak ved å trykke på en knapp på toppen av kameraet.
V-Lux 3 vil bli å finne i butikkhyllene fra januar 2012,

Komplette spesifikasjoner for Leica V-Lux 3 finner du her.

Leica V-Lux 3 leveres med en omfattende programvarepakke. Adobe ® Photoshop ® Elements ® gir brukerne en omfattende og allsidig løsning for bilderedigering som tilbyr visning, organisering og et bredt spekter av behandlingsalternativer for stillbilder i Jpeg eller RAW format. Også inkludert er Adobe ® Premiere ® Elements ®, en enkel-å-bruke pakke som tilbyr videobehandling for filmfiler tatt med V-Lux 3 i AVCHD-format,  også  etableringen av profesjonelle lyd-og videoeffekter. Begge programmene er tilgjengelig som gratis nedlasting fra Leica nettsted etter registrering av kameraet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: