Sony lanserer verdens første XQD minnekort

Sony lanserer nå verdens første XQD minnekort. Ved bruk av XQD standarden vil brukere av XQD kompatible high-end DSLR kamera kunne ta opp til ca 100 bilder i RAW-format i kontinuerlig opptaksmodus. I tillegg til fremragende høyhastighets dataoverførings evne, de nye kortene er svært pålitelig for å kunne beskytte brukernes data og bilder.
De nye Sony kortene er basert på XQD minnekort spesifikasjonen, som CompactFlash Association nylig godkjente og lisensierte som et åpent format. Med sin ultra høye skrive-hastighet, og når du bruker for eksempel Nikons nye  «D4,»  vil minnekortene være i stand til å ta opp til ca 100 bilder i RAW-format i kontinuerlig opptaksmodus.
Sony XQD minnekort oppnår stabile serieopptak av RAW-bilder og lynrask dataoverføringshastigheter på opptil 1Gbps/125MB/s skrive og lese (basert på Sony tester og avhengig vertsmaskinvare) via PCIe-grensesnitt, en  utvidelseskort for serielle grensesnitt.
En unik kontroller og optimalisert flash-minne muliggjør høyhastighets databehandling, noe som resulterer i hastighet og ytelse som ikke kan oppnås ved bruk konvensjonelle compact flash kort.
Sony introduserer også en USB 2.0/3.0 kompatibel XQD kortleser (modell MRW-E80) slik at brukerne raskt og enkelt overføre store mengder data i høy hastighet til sin PC. Dessuten vil en XQD ExpressCard Adapter (QDA-EX1) være tilgjengelig for bruk sammen med datamaskiner med et ExpressCard 34-kortspor.

De nye Sony-produkter er planlagt å være tilgjengelig i februar og er beregnet å selge på følgende veiledende priser:
– QD-H16-kort, 16 GB, 129,99 $
– QD-H32-kort, 32 GB, $ 229.99
– Kortleser, MRW-E80, $ 44,99
– ExpressCard Adapter, QDA-EX1, $ 44,99

Hva kortene kommer til å koste her hjemme er foreløpig usikkert

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: