Induro vinner frem i stor stativtest

Vann, vind eller ulendt terreng, Induro stativer viser seg frem som en stabil vinnerkandidat under alle forhold. Åttelags karbon, vannavstøtende materiale og fem års fabrikkgaranti gjrør Induro til en av de mest solide stativmerkene på markedet.
Fotomagasinet Natur&Foto har testet Induro over en hel sommer, og stativet taklet samtlige ildprøver det ble satt på. Her er noen betraktninger fra testen.

«Benro, Induro og Redged har låsringer som er bedre å betjene fordi de har mer press, positiv gange. Induros låsringer gir best grep, og Redgeds det dårligste»

«Benro, Induro og Redged kan lugge litt i benlåsene, men får alle godkjent karakter»

«Settes staivene under vann, viser Benro og Induro seg som beste valg. De tåler neddykkingen godt, slipper inn begrenset mengde vann og er ganske enkle og tørke ut i etterkant».

«Induro og Benro er nok de alternativene jeg ville anbefalt først av de fem. Begge har stort sett samme gode allround egenskaper og funksjonalitet. De er stødige nok for mange formål, ganske lette og justere, og tåler å bli brukt, med et forbehold, de må beskyttes mot fall eller slag fra siden. Induro får et stort pluss for de nyttige piggene som leveres med stativet».

Les hele testen

Les mer om stativet

Reklamer

Én kommentar to “Induro vinner frem i stor stativtest”

  1. Bør takle klimakrisen altså..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: