Lightroom 4 Beta er her

Adobe har sluppet en offentlig betaversjon av sin Photoshop Lightroom 4 arbeidsflyt- og programvare for bilderedigering. Tilgjengelig umiddelbart for gratis nedlasting fra Adobe Labs, har betaversjonen blant annet en egen modul for produksjon av fotobøker, økt støtte for videofiler, softproofing og en Google Maps geo-tagging-modul.

Lightroom 4 beta er en stor programvareoppdatering legger til et bredt spekter av nye funksjoner basert på tilbakemeldinger fra fotografer. Nye justeringskontroller sørger for å trekke ut hele det dynamiske spekteret fra filen for fantastiske skygge og høylys detaljer. Programvaren har flere lokale justerings kontroller, inkludert Noise Reduction, Moaré og Hvitbalanse.

Ny innebygd video-støtte gir fotografer muligheten til å spille av, redigere og trekke ut bilder fra videoklipp skutt på speilreflekskameraer, kompaktkameraer og smartphones. Mange standard Lightroom bildejusteringskontroller kan også brukes til videoklipp og justerte videoeer kan eksporteres som en H.264-fil eller publiseres direkte til Facebook eller Flickr.

Lightroom 4 beta gir fotografer verktøy for å lage imponerende fotobøker med et rikt utvalg av tekst-kontrollere og en rekke enkle maler, samt en direkte link for fotobok produksjon fra den nye bok modulen. Dessuten viser en ny intuitiv kart modul bildene dine tilordnet stedet de er fotografert ved hjelp av geo-tagging.

I Utvikler modulen hjelper tillegg av soft proofing fotografer tune bilder i et dedikert fargerom for å sikre maksimal kvalitet på utskrifter og webinnhold. I tillegg kan brukeren nå e-poste bilder direkte fra Lightroom til en annen e-postkonto, inkludert Gmail, Hotmail og Yahoo! Mail.

Last ned Lightroom 4 Beta her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: