Leica M Adapter for Fujifilm X-Pro 1

Fujifilm har bekreftet at de vil slippe et Leica M adapter for den nye X-Pro 1. Fujifilm melder at adapteren vil bli lansert i løpet av april i år. Leicaobjektiv eiere på utkikk etter et alternativ til den noe dyrere M9 bør derfor danne en velordnet kø …

Fujifilm har kommet opp med et helt nytt kategori navn på X-Pro1 – «premium utskiftbart objektiv kamera» – som fra Fujifilm hevdes å være svært så forskjellig fra en «vanlige speilløse kamera», derav det nye navnet.

I forbindelse med lanseringen av X-Pro 1 ble det vist noen svært interessante A3-utskrifter ,hvor det sammenliknes høy ISO opptak fra X-Pro1 sammenlignet med Canon EOS 5D Mark II og Sony A77, hvor det er vesentlig mindre støy og mer detaljer i opptakene fraX-Pro1 ved ISO 1600 og raskere , noe som langt på vei bekrefter Fujifilms påstander om at deres nye sensor produserer høy oppløsning med mindre artefakter enn både APS-C og fullformat kameraer. Personlig har jeg svært store forventninger til dette kameraet og nøler ikke med å påstå at dette nok blir en gedigen suksess for Fujifilm.

Reklamer

Én kommentar to “Leica M Adapter for Fujifilm X-Pro 1”

  1. Hmmmm – no skjelver Nikon-røttene mine :o!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: