iPad 3 er her !

Apple introduserte som ventet den nye iPad 3 i dag. Den kommer med en tre millioner pikslers Retinaskjerm, ny A5X chip med quad core grafikk og et 5 megapiksel kamera. Den integrerte «iSight» kamera modulen inneholder en avansert optikk og en BSI sensor samt digital bildestabilisering ved Full HD filming. De nye iPad Wi-Fi-modellene vil være tilgjengelig i svart eller hvitt fredag 16. mars.

Den nye iPad Retina skjermen leverer fire ganger så mange piksler som iPad 2 og så tett at det menneskelige øyet ikke klarer å skille individuelle piksler når den holdes på en normal avstand, og gjengir  websider, tekst, bilder og video men en utrolig skarphet og realisme. Den 3.1 millioner piksler tette Retina skjermen har mer enn én million flere piksler enn en HDTV, og med 44 prosent økt fargemetning vil den nye iPad 3 vise farger som er utrolig rikere, dypere og mer levende. Filmer er nå i stand til å spille i full 1080p HD oppløsning, og leverer en makeløs seeropplevelse på en mobil enhet.Den kraftige nye A5X chip med quad core grafikk ble spesielt designet av Apple for å levere en rask, responsiv brukeropplevelse. Med dobbel grafikk ytelsen til A5 chip, gir A5X en ypperlig balanse mellom ytelse og energieffektivitet slik at brukerne kan nyte alle fordelene med den nye, flotte skjermen mens du opplever Multitouch grensesnittet, oppslukende gameplay og utrolig visuell dybde.

5 megapixel iSight kameraet har avansert optikk for å ta fantastiske bilder og opptak i full HD-video.

iPad Wi-Fi + 4G med har innebygd neste generasjons 4G LTE og har dermed den mest omfattende støtte for raske nettverk over hele verden, inkludert HSPA + og DC-HSDPA, og nå både CDMA og GSM.  iPad leverer lynrask nedlasting og opplasting,  så nettsider laster utrolig raskt og epost med store vedlegg kan sendes og mottas enkelt. Personlig hotspot kan brukes til å dele rask nettverksforbindelse på iPad med opptil 5 andre enheter ved hjelp av Wifi, Bluetooth eller USB.
Med 5,1 iOS, den nyeste oppdateringen av verdens mest avanserte mobile operativsystem, har den nye iPad en rekke nye funksjoner og forbedringer, inkludert: en redesignet kamera app med video stabiliserings teknologi, muligheten til å slette bilder fra Photo Stream, støtte for diktering i engelsk, fransk, tysk og japansk, og Personal Hotspot. iOS 5.1 fungerer også sømløst med iCloud, inkludert iTunes i skyen, Photo Stream og dokumenter i iCloud, som fungerer sømløst med iPhone.Den nye iPad støtter også diktat, en annen fantastisk måte å få ting gjort bare ved hjelp av stemmen. I stedet for å skrive, trykker du på mikrofon ikonet på tastaturet, så si hva du vil si og den nye iPad lytter. Trykk Done, og iPad enheten konverterer dine ord i teksten. Du kan bruke diktat å skrive meldinger, ta notater, søke på internett med mer. Diktat arbeider også med tredjeparts apps, slik at du kan oppdatere Facebook statusen din, tweet, eller skrive Instagram bildetekster. Kommer tilbaker med priser nå de er klar på Apple store.

Les mer om iPad 3 her

Reklamer

Én kommentar to “iPad 3 er her !”

  1. Ståle Gismervik Says:

    Fin artikkel, bortsett fra alle orddelingsfeilene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: