Astroscope gjør ditt kamera superfølsomt for lys

Her er et par produkter som ikke har fått mye publisisitet på bloggen, men likefullt interessant for deg som har behovet for å kunne dokumentere under særdeles dårlige lysforhold. Astroscope fra ElectroPhysics bygger praktisk talt kameraet ditt om til et superlysføsomt verktøy, kapabelt til å fotografere midt på natten uten bruk av andre lyskilder enn det himmelen har å by på.

AstroScope Night Vision konverterer digitale speilreflekskameraer til høyytelse nattsyn imaging-systemer. AstroScope hjelper fotografen ta høyoppløselige bilder om natten og i svakt lys, forhold som ikke vil være umulige for  vanlige kameraer, selv med svært lyssterk optikk.  AstroScope passer  mellom kameraet og objektivet slik at fotografen kan bruke kameraet og objektivets funksjoner som bildestabilisering. På den måtenblir kameraet i stand til å levere høyoppløste bilder. Bakdelen er selvsagt at bildet blir grønt, likt det du får ved bruk av nattkikkert.

Astroscope finnes også for HD videokamera, og broadcastkamera. Prisene er ublu, men har du behovet er det greit å vite at utstyret er tilgjengelig og kan leveres til en rekke kamerasystemer.

Her kan du lese mer om hvordan det virker.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: