Nye produkter fra Think Tank

Think Tank har lansert noen nye produkter som kan hjelpe deg å holde orden i fotoutstyret ditt. Strobe Gel lommeboken som lanseres i mai, sørger for å å holde orden på dine  blits filter på en ryddig og organisert måte.  Strobe Gel Lommebok har fem lommer hvor du enkelt kan lagre og beskytte dine Rosco Strobist fargefiltre og inkluderer en liten rem med klips for sikker tilkobling til vesker, ryggsekker eller belte. Gjennomsiktige lommer gjør identifisering av filtre enkelt. Den berttes enkelt sammen når den ikke er i bruk, og måler 11.5cm x 6.5cmx 1.5cm, og vekten er knappe 40 gram.

Sliter du med å holde orden på dine SD kort kan kanskje Think Tank Photo SD Pixel Pocket Rocket være noe for deg.  SD Pixel Pocket Rocket holder opp til ni SD / SDHC /SDXC-kort i klare lommer som gjør identifikasjon enkelt. Også denne foldes enkelt sammen når den ikke er i bruk, og vil være tilgjengelig i mai.
Think Tank har også tenkt på ekstra batterier som ligger og slenger i sekken og for å avhjelpe det problemet, kommer de med  DSLR Battery Holder 2 og DSLR Battery Holder 4 , som enkelt sikrer to eller fire standard størrelse kamerabatterier. Også denne tilgjengelig fra mai.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: