Interessert i foto og i Kristiansand 26. til 28. april? Da bør du få med deg dette.

Er du så heldig at du bor i Kristiansand eller omegn, eller bare er på gjennomreise helgen 26.-28. april bør du få med deg åpningsfesten til Japan Photos nye «flagshipstore». Hele 360 kvadratmeter fylles til randen med det beste markedet har å by på av utstyr for deg med interesse for fotografering.
Åpningsfesten krydres med en rekke produktdemonstrasjoner, foredrag, CEWE Fotobok presentasjon og selvfølgelig uslåelige åpningstilbud.

Torsdag kl.13.00 og kl. 17.00, samt lørdag kl. 12.00 blir det blant annet spennende foredrag med fotograf og Canon-ambassadør Johnny Haglund. Jeg har hatt gleden av å høre, og ikke minst se bilder fra hans rikholdige produksjon, og her er det bare en ting å si, få det med deg hvis du kan.  Johnny Haglund er en bereist fotograf, med hele verden som arbeidsplass. Måten hans å dokumentere og kommunisere med bilder fra steder som Chad, Bolivia, Equador, Bolivia og Indonesia for å nevne noe, må bare oppleves. I tillegg har han gitt ut en rekke bøker fra sine reiser, og det som er igjen av opplagene vil bli å finne i butikken, signert av fotografen. Åpningsfesten finner sted i Henrik Wergelandsgate 11.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: