24 megapiklser til nybegynneren fra Nikon

Nikon lanserte i natt sitt nyeste tilskudd på stammen av digitale speilreflekskamera. D3200 er et nytt såkalt «entry-level DSLR-kamera», og sikter seg dermed inn på brukere som ønsker å ta steget opp i speilrefleksklassen. D3200 leverer hele 24,2 megapiksler i DX-format APS-C sensor, og selvfølgelig 1080p HD-video. I tillegg er det nye kameraet utstyrt med EXPEED 3 prosessoren, samme som står i Nikons flaggskip D4, D3200 overtar plassen til den rimelige D3100 som «bare» leverte 12 megapiklser, og med økningen i D3200 til 24 megapiklser, tar Nikon ledelsen i megapikselkappløpet i kamera i denne klassen. Høyeste kalibrerte ISO verdi er 6400, men ISO skalaen strekker seg fra  100-12800. D3200 byr videre på 11-punkts autofokussystem og 4 bilder i sekundet seriefotografering . Skjermen er 3″ (7,6 cm) med en  oppløsning på 921 000 bildepunkter. Nikon D3200 vil bli tilgjengelig i svart eller rødt, og leveres standard sammen med Nikkor 18-55mm VR objektivet. Salgsstart er 15. mai og veil. pris med 18-55 VR er kr. 5790.-

Samtidig med lanseringen av D3200 lanserte også Nikon WU-1a Wireless Mobile Adapter. Dette lar deg trådløst overføre bildefiler fra kameraet til  mobile Android enheter. For brukere av iPhone er  støtte iOS er lovet senere i 2012.
Reklamer

3 kommentar to “24 megapiklser til nybegynneren fra Nikon”

 1. Reblogged this on komplikasjoner and commented:
  Hei!
  Jeg er helt ærlig en komplett idiot når det kommer til kamera.. Og jeg lurer derfor på om dette er kameraet er genialt å starte med!
  Jeg er intr i å ta endel bilder på land, men vil også ha muligheten til å få tak i et dykkehus, og deretter fotografere under vann.
  Eller er det noe annet du anbefaler?

 2. Hei. Det var egentlig ikke meningen å reblogge, jeg skulle sende en kommentar og et spørsmål til deg.., men ting var ikke så enkelt på IPhone… Jeg prøver igjen;
  Jeg er helt ærlig en komplett idiot når det kommer til kamera.. Og jeg lurer derfor på om dette er kameraet er genialt å starte med!
  Jeg er intr i å ta endel bilder på land, men vil også ha muligheten til å få tak i et dykkehus, og deretter fotografere under vann.
  Eller er det et annet kamera du anbefaler?

  Mvh Komplikasjoner

 3. Hei 🙂

  Nikon D3200 er så absolutt et godt valg å starte med. Jeg har bare gode ord å si om Nikon etter å ha vært Nikonbruker siden 1973.
  Tror du kommer til å bli kjempefornøyd.
  Legg imidlertid litt penger i et godt objektiv siden kamera aller blir bedre enn det svakeste leddet.
  Som regel leveres denne type kamera i en eller annen kombinasjon med en kit linse, så her kan du med fordel gjerne være litt kvalitets bevisst. 16-85 objektivet kan være et godt alternativ å bytte til, event. 24-120 4,0 VR

  Når det gjelder undervannshus kjenner jeg ikke til at det for øyeblikket er noe på markedet siden kameraet er så nytt, men vær sikker på at noe er underveis, så bare gi det litt tid, så dukker nok noe opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: