Enda tøffere fra Olympus

Olympus Tough TG-1 skal det tøffeste Olympus-kameraet så langt. TG-1 kommer med 12 megapiksler på en nyutviklet CMOS sensor. Bildeprosessen ivaretaes av en dobbelkjernet TruePic VI bildeprosessor, og videoopptak er  selvsagt også på plass, i full HD 1080p. TG-1 er vanntett ned til 12m, tåler fall fra 2 meter, er frostsikkert (-10 ° C) og tåler 100kg belastning. TG-1 kommer videre med et lyssterkt objektiv på f:2.0, noe som skal kunne bidra at kameraet kan ta gode bilder, selv 12 meter under vann. Zoomområdet går fra 25mm til 100mm, noe som tilsvarer beskjedne 4x optisk zoom. I tillegg kan kameraet utstyres med både tele- og fisheye converter ved hjelp av et adapter. Ønsker du å gå dypere enn 12 meter med kameraet, har Olympus et undervannshus på beddingen til TG-1. Med undervannshuset kan du ta kameraet med deg ned til hele 45 meter.
TG-1 har bildestabilisator innebygget, og i likhet med en del andre kameraer i denne klassen er det også utstyrt med LED-lys til bruk ved makrofotografering.
Skjermen på baksiden er av OLED-typen med 610 000 bildepunkter. ISO går fra 80 til 6400.
TG-1 har innebygget GPS og elektronisk kompass med tre ulike sensorer, som forteller deg både hvor du og kameraet befinner dere. Bruker du det under vann kan det være greit å vite at TG-1 kommer med et innebygget manometer som forteller deg hvor dypt du er.  Veil pris er satt til 3699.- og kommer til butikkene i løpet av juni.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: